WILCOM DIGITALISERENDE SOFTWARE

WILCOM DIGITALISERENDE SOFTWARE

Ultieme borduur- en multi-decoratiesoftware

Voor professionele digitizers, borduurwinkels, industrietrainers en opvoeders, en kledingdecorateurs. Met nieuwe technische en creatieve borduureffecten, nog snellere digitalisering en meer dan 200 professionele borduurlettertypen, kunt u creatievere geavanceerde ontwerpen snel digitaliseren met volledige professionele controle.

CorelDRAW® Graphics Suite is inbegrepen, volledig geïntegreerd en biedt volledige vector- en bitmap grafische software voor multi-decoratie, printen, snijden, graveren en meer. 

Professionele software voor borduren en multi-decoratie

Is de nieuwe standaard voor aangepaste borduurwinkels en kledingdecorateurs die zich uitbreiden tot borduurwerk. Met een eenvoudige digitaliseringsaanpak, volledige controle over letters en steekinstellingen en meer dan 200 professionele borduurlettertypen, kunt u uw eigen commerciële borduurontwerpen sneller en eenvoudiger dan ooit tevoren maken. CorelDRAW® Graphics Suite is inbegrepen, volledig geïntegreerd en biedt volledige vector- en bitmap grafische software voor multi-decoratie, printen, snijden, graveren en meer.

Bewerkings-, monogrammen-, beletterings- en computerverbindingssoftware

Combineer alle functies van EmbroideryStudio Lettering met geavanceerde borduurbewerkingsmogelijkheden. Dit levert krachtige software voor niet-digitaliserend personeel in een borduurwinkel of productiefaciliteit op maat. Volledige controle over het bewerken van .EMB-objecteigenschappen maakt herkeuring, omvorming en herhaling van alle ontwerpobjecten mogelijk. Wijzig de densiteit en andere instellingen om aan te sluiten op verschillende stoffen of formaten. Met meer dan 200 professioneel gedigitaliseerde borduurlettertypen en directe machine-aansluitingen kunt u snel en efficiënt nieuwe varianten van bestaande ontwerpen maken en naaien. Corrigeer kleine technische fouten of neem eenvoudige veranderingen van de klant op zonder deze naar uw digitizer te sturen, bespaar tijd en vergroot uw borduurexpertise.

Belettering, Monogramming, Customizing en Machine Connection Software

Krachtige automatische beletterings-, aanpassings- en machine-verbindingssoftware voor niet-digitaliserend personeel in een borduurwerkwinkel of productiefaciliteit.

Met volledige professionele controle over alle beletterings- en steekinstellingen, meer dan 200 gedigitaliseerde borduurlettertypen en automatisch stiksel van TrueType- en OpenType-lettertypen, maakt u namen en beletteringsontwerpen van professionele kwaliteit snel en eenvoudig zonder dat u een digitizer nodig hebt.

Combineer belettering met aanpasbare logo’s of voorraadontwerpen. Automatiseer repetitieve taken met de functie Teamnamen en stuur automatisch steekbestanden naar de borduurmachine.

Ontwerp en borduurmanagementtools voor iedereen

Klantenservice en verkoopmedewerkers kunnen werken met ons en Order Job Feature, wat betekent dat ze snel ontwerpen kunnen vinden, productie- of trackingnotities kunnen toevoegen, offertes kunnen maken van bestaande ontwerpen en zelfs in een oogwenk nieuwe kleurstellingen van ontwerpen kunnen maken.

Krijg alle mogelijkheden van EmbroideryStudio e4 TrueSizer Pro plus een professionele oplossing voor borduurontwerp en orderbeheer in één betaalbaar pakket.

Sneller en nauwkeuriger, is EmbroideryStudio e4 TrueSizer Pro het hulpmiddel dat u nodig hebt om uw klantenservice te verbeteren

Sneller en nauwkeuriger dan voorheen, is EmbroideryStudio e4 TrueSizer Pro het hulpmiddel dat u nodig hebt om uw klantenservice te verbeteren. Als u niet alle kracht en mogelijkheden van de meer geavanceerde EmbroideryStudio e4-suite nodig hebt, maar ernaar uitkijkt meer met uw ontwerpen te doen, hoeft u niet verder te zoeken.

Maak 15% meer borduurbestandstypes open, inclusief de NIEUWE EmbroideryStudio e4 .EMB
Exporteren naar 22% extra machineformaten
Verbeterde ontwerpreploring is nu eenvoudiger en bespaart meer tijd
Nieuwe gebruikersinterface maakt het vinden en openen van ontwerpen veel sneller
Open meerdere ontwerpen tegelijkertijd met behulp van tabbladen
Gebruik Stitch Player om uw ontwerpen te bekijken en kostbare fouten te verminderen

De Wilcom Web API is ontworpen voor gebruik door webontwikkelaars, niet door eindgebruikers. Borduurbedrijven die hun eigen aangepaste websites ontwikkelen of contracteren, of Web Digital Agencies toegang hebben tot de API via een abonnement op onze gehoste webservices.

Wilcom Embroidery Web API

Wilcom Embroidery Web API (EWA) is de derde generatie borduurautomatiseringsontwikkelaarstoolkit van Wilcom. Het biedt de borduurspecifieke back-endwebservices aan webontwikkelaars van borduur- en kledingbedrijven, zodat zij borduurmogelijkheden kunnen toevoegen aan hun websites, webtoepassingen en interne bedrijfssystemen. Eenvoudig gezegd … Het geeft u toegang tot het brein achter onze borduursoftware, zodat u dit kunt gebruiken om uw eigen online borduurontwerpen te automatiseren. Uw website wordt aangedreven door de toonaangevende software van Wilcom, op een naadloze en gemakkelijk te gebruiken manier. De technologie van Wilcom kan binnen uw website worden gebruikt om borduurpreviews in realtime weer te geven en werkelijke productiebestanden te maken.

Speciaal ontwerp voor uw behoeften.

Embroidery Ontwerp order

Heeft u een specifiek ontwerp nodig?

Vul u ons contact formulier in met uw informatie en vraag een offerte aan.

[contact-form-7 id="2434" title="Ontwerpbrief"]