hoe mighty hoop werkt?

 

De Mighty Hoop is voorzien van sterke magneten die op bijna elke borduurmachine kunnen worden gebruikt. Door gebruik te maken van machine afhankelijke bevestigingsplaatjes (brackets), is het een universeel in te zetten tool voor het inspannen van het te borduren object. Het is niet langer nodig om de buitenste ring van de borduurring aan te passen aan de dikte van het op te spannen materiaal, omdat de magnetische kracht van de beide ringen het materiaal vasthoudt en zich automatisch aanpast voor de verschillende diktes (tot max 3 millimeter) en obstakels zoals knopen en ritsen.

Mighty Hoop is de nieuwste uitvinding gepatenteerd door Midwest Products Inc., de innovators van de HoopMaster. De HoopMaster zijn de best verkochte commerciële borduuringen ter wereld. Dankzij de gepatenteerde functies is dit het eenvoudigste, snelste en meest betrouwbare inspansysteem dat in de branche verkrijgbaar is. We raden aan de HoopMaster met Mighty Hoops te gebruiken voor de ultieme hooping-ervaring!

Machine breedte voor de Brackets

Zie de lijst onderaan deze pagina om te zien of we een meting voor uw merk nodig hebben.

Als uw machine zich in de eerste groep onderaan deze pagina bevindt, hebben we metingen van uw bestaande borduurringen nodig zodat we u de juiste adapterbeugels voor uw nieuwe Mighty Hoops kunnen geven. Meet alsjeblieft ten minste één van je 15 cm maat hoepels en alle maten jackback hoops die je hebt. Zelfs als de hoepel van de hoes groter of kleiner is dan degene die u bestelt, stuurt u ons alle verschillende naaigroottes. Dit zal ons vertellen welke naaiveldgroottes uw machine kan nemen. U kunt meten in inches of millimeters, maar millimeters is gemakkelijker om nauwkeurig te zijn.

Barudan machines

Als je een Barudan-machine hebt, moeten we ook weten of je de EFP- of QS-haakjes hebt. Hier zijn foto’s van de uiteinden van elk van deze haakjes. De EFP werd gebruikt op machines die minstens 5 jaar of ouder zijn. Kijk alleen naar de uiteinden van de beugels, de lengte of vorm van de rest van de beugel zal veranderen op beugels met verschillende afmetingen.

Als het einde van je haakjes er zo uitziet, heb je de QS-stijl.

Als het einde van je haakjes er zo uitziet, heb je de oudere EFP-stijl.

De x’s geven aan dat we een Mighty Hoop kunnen maken voor het specifieke machine- en naaigebied. U kunt ons de werkelijke mm- of inch-maat opgeven of de maat van de fabrikant. Voorbeeld: als u een SWF hebt met ringen van 494 mm, kunt u ons het naaigebied 494 mm, 19 7/16 of SWF 500 laten weten.

Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op.