Motifs

399.00

Motief

Creëer en hergebruik patronen voor runs en vullingen
Als je eenmaal een patroonvulling hebt gemaakt of gedigitaliseerd, zoals harten, diamanten enzovoort, bewaar het dan als een motief en gebruik je het
wanneer je maar wilt.

Elk patroon dat u maakt, kan worden opgeslagen als een motief
Creëer herhalende, decoratieve contouren met elke Motiefset
3D Warp werkt met Motif Fills om 3D-effecten te creëren

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Eenvoudig te maken en beheren

Elk patroon dat u maakt of opent vanuit een bestand kan worden opgeslagen als een motief. U kunt motiefsets maken (bijvoorbeeld diamanten of bloemblaadjes) en uw motieven opslaan voor elk van hen: een motief kan van de ene set naar de andere worden gekopieerd.

Motif runs

Maak motiefherhalingen langs een gedigitaliseerde lijn
Creëer herhalende, decoratieve contouren met elk motief uit elke motiefset. Controle rotatiehoek, oriëntatie en ruimte. Gebruik controlepunten of voer precieze horizontale en verticale dimensies in vanuit een selectiemenu om de schaal te regelen. Wanneer overlappingen plaatsvinden als twee motieven elkaar raken, kunt u het overlappende element uit een van de motieven verwijderen.

Motief vult

EmbroideryStudio Motif Fills herhaalt het motief automatisch in parallelle rijen om de vorm te vullen. Je hebt controle over schaal, afstand, steekhoek, rotatie en meer. Selecteer verschillende motieven voor voorwaartse en achterwaartse rijen of gebruik dubbele motieven: overlays en verschuivingen, bijvoorbeeld diamanten en sterren. Dual Motieven kunnen net als elk ander motief in een set worden opgeslagen.

3D Warps

3D Warp werkt met Motif Fills om driedimensionale effecten te creëren. Vormen kunnen concaaf of convex worden weergegeven, of kunnen het perspectief van afstand hebben (bijvoorbeeld om de kromming van een bal te creëren). Met een enkel besturingspunt kunt u de vorm aanpassen met een eenvoudige klik en slepen. U kunt 3D Warp toepassen terwijl u aan een ontwerp werkt of het in een motiefset opslaan. Net als elk ander motief.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.