Custom Splits

399.00

Aangepaste splitsingen

Voeg snijwerk, embossing en andere dimensionale effecten toe aan uw borduurwerk. Creëert textuur en details zonder het aantal steken te verhogen.

Functies zijn onder meer: Flexi Split, Carving Stamp, Maak lijnen voor steekeffecten, User Defined Split.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Carving Stamp

Voegt de rijke uitstraling en afmeting van houtsnede of reliëf toe. Neem een afbeelding of ontwerp en zet het snel om in een Carving Stamp. Sleep die stempel gewoon over een gesloten voorwerp en het zal in het object “gekerfd” lijken. EmbroideryStudio Carving Stamp maakt het naaldpenetratiepatroon dat het ontwerp een “houtsnede” -effect geeft. Nadat de stempel is toegepast, kan het object op dezelfde manier worden aangepast en bewerkt.

 

Splits lijnen

Hiermee kunt u dimensie en details toevoegen door een lijn te maken die het object splitst. Een vulpatroon wordt bijvoorbeeld aan beide zijden van de splitsing herhaald. Geef de lengte, grootte en vorm op van uw gesplitste lijn. U kunt meerdere split-lijnen gebruiken om nog meer dimensie aan het ontwerp toe te voegen. Splitsingsregels maken deel uit van de eigenschappen van het object en worden behouden wanneer u het object opnieuw genereert, steken wijzigt of sluit en het bestand opnieuw opent.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.