Curved Fills

399.00

Gebogen vullingen

Creëer unieke, vloeiende steekpatronen die beweging en dimensie toevoegen aan elk gesloten object.

Complexe arceringen en open vullingen voegen dimensie, kleur en perspectief toe aan geborduurde ontwerpen. Met eenvoudige menuselecties kunt u een reeks effecten maken met behulp van complexe combinaties van steekpatronen, afstanden, hoeken en meer.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Florentijnse effecten

Met effecten kunt u een gebogen hulplijn van vrijwel elke vorm definiëren en vervolgens automatisch een vulsteekpatroon maken dat die gebogen lijn volgt, terwijl de uniforme densiteit en naaldpenetratiepatronen gehandhaafd blijven. Pas het Florentijnse patroon toe op een enkel object of meerdere objecten met een enkele klik. Gebruik een subtiele ondiepe curve om een natuurlijk, organisch gevoel te geven aan anderszins vlakke vlakke rechte vullingen. Of gebruik een gedurfde curve voor een meer dramatische gebogen look.

Vloeibare effecten

Past twee verschillende curven op een enkel object toe om het effect van beweging te creëren. Hier volgen de steken aan de bovenkant van een vorm een andere curve dan die aan de onderkant – en ze komen in het midden samen. EmbroideryStudio past het stiksel automatisch aan om een mooie en vloeiende overgang tussen de twee curven te garanderen, waarbij nauwkeurige dichtheden en naaldpenetratiepatronen worden bewaard.

Contour effecten

Volgt de vorm van een voorwerp om een gebogen, licht en schaduweffect en een gevoel van beweging te creëren. Kies uit een contour met stiksels die zich naar de vorm van het object buigt, of een contour die in een spiraal in een rond object loopt. Regel steeklengte, varianten, offsets en meer.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.